Som ni säkert vet, går det att spela lotto hos spelbolag på nätet. Det fungerar precis som när du lämnar in en kupong i butiken. Du kan spela lotto online eller fylla i och skicka in lottokupongerna direkt från din mobiltelefon. Alla Spel går igenom alla bästa lotton i världen och i Sverige och låter dig välja själv, vilka jackpottar du vill kämpa om.

Spela EuroJackpot online

Europas nyaste transnationella lotto, EuroJackpot, ger dig chansen att vinna riktigt stort med en dragning varje fredag. Nytt för oss svenskar är att detta lotteri har bättre odds att vinna en jackpot än EuroMillions – och det kostar bara 25 kr!

Visst går det att köpa EuroJackpot lotteriet online. Du får antingen välja ett svenskt spelbolag som har lotto med i sitt utbud eller leta efter bästa lottosidor. Det finns nämligen företag som specialiserar sig helt på lotto online som spelprodukt. Både MultiLotto och LottoLand – två mest kända lottosajter på nätet – erbjuder EuroJackpot-spel i datorn.

I detta jackpotlotteri får spelaren välja fem nummer mellan 1 och 50 samt ytterligare två så kallade Stjärnnummer på mellan ett och tio. Glöm inte att du kan lägga till fler nummer med ett systemspel för att öka dina vinstchanser för att ta hem jackpotten!

Jackpottens storlek

EuroJackpot har en garanterad jackpot på minst 100 miljoner kr, så varför inte spela nu i veckan med en prenumeration? Jackpotten har i skrivande stund nått smått osannolika 900 miljoner kr så spela 4 veckor eller varför inte ett helt år i förväg? Det går nämligen att köpa flerveckorskuponger till EuroJackpot lotto, precis som det gör när du köper svenska spelkuponger i butiken.

EuroJackpot bolagsspel

Om du är bolagsspelare som bara spelar när det finns en stor jackpot, kan du ta del av lottosidornas egna bolagsspel. Vi är inte insatta i exakt hur den fungerar. Det kan mycket väl vara så att de lurar spelarna och kallar autospel vid viss jackpotstorlek för bolagsspel, när det är något helt annat.

JackpotJakt heter denna funktion hos LottoLand och den marknadsförs på deras sidor som bolagsspel. De ger dock följande förklaring till denna funktion som går att spela på EuroJackpot-kuponger: Skriv in att jackpotten måste vara minst 300 miljoner, så kommer du automatiskt att delta nästa gång jackpotten når den storleken.

Ta ut EuroJackpot lottovinster på nätet

De flesta svenska lotto spelare vågar inte testa lämna in sina kuponger online. Det beror helt enkelt på att de inte riktigt litar på att de får sina lottovinster på nätet utbetalda.

I och med att alla seriösa lottosidor har en stark spellicens, ofta från Malta eller Gibraltar, kommer de automatiskt att meddela dig via mejl när du vunnit och hur mycket du vunnit. Det gör de enligt krav från licensieringsverket, så snart resultaten kommit. Vinsterna betalas ut med nuvarande valutakurs och kommer in direkt på ditt konto hos lottosidan alternativt spelbolaget.

Spela MegaMillions online

gränslösa lottovinster på nätet, måste du nog köpa en MegaMillions lott. Med MegaMillions-dragningar på onsdagar och lördagar varje vecka har du två chanser att vinna minst 15 miljoner dollar (cirka 90 miljoner kr). Med bara några musklick hos spelbolag online kan megamiljonerna bli dina!

Så vad väntar du på? Spela MegaMillions online för att kamma hem den stora-jackpoten. Det som krävs för detta är 5+1 rätta val! Så här spelar du: Välj 5 nummer mellan 1 och 75 samt 1 Megaball-nummer mellan 1 och 15. För bara 10 kr extra kan du femdubbla dina vinster i vinstnivåerna 2-9 med MegaPlier-tillvalet.

Prenumerera på lotto online

Välj en lottprenumeration och spara pengar! Online lotter har inga hanteringsavgifter – oavsett hur många rader som valts eller hur många veckor du väljer att spela. Välj en prenumeration på MegaMillions och vinn mer. Tips: Spela med en prenumeration för att aldrig behöva betala över vinstchansen för en lottrad. Det fungerar lika smidigt som prenumerationen hos Svenska Lotto, om inte smidigare än så.

Så, köp en lott och håll tummarna! För så lite som 30 kr kan du plocka hem en megajackpot! Skicka in en ifylld lott genom vår enkla lottköpsprocess och luta dig tillbaka – snart kan stora jackpoten på MegaMillions lotteriet bli din!

Hämta ut dina lotto vinster

Precis som är fallet med alla andra lottospel på nätet, kommer spelsidan i fråga automatiskt att meddela dig när du har någon vinst att hämta ut. Du blir informerad om att du har vunnit via mejl så snart lottoresultaten har tillkännagjorts. Oftast sker det utan problem. Ibland behöver du dock skicka in några extra verifieringspapper till spelsidan.

Spela Svenska Lotto online

blir Sveriges nästa miljonär? Det kostar bara 3 kr per rad att spela Svenska Lotto! Du måste inte göra det på deras officiella spelsida. Lottosidor online erbjuder dig möjligheten att satsa pengar på svenska kuponger också. Om du vill spela på dragningarna i Lotto 1 och Lotto 2 tillsammans med 10 kr i Tilläggsspel så kostar en rad totalt 16 kr – precis som vanligt. Missa inte din chans att vinna online och slippa Svenska Spels krångliga hemsida och insättningar.

Vinna på svensk lotto online

Du vet säkert vad som gäller för att vinna på Svenska Lotto. Jaga 7 nummer som kan förändra ditt liv. På nätet är det exakt samma regler som gäller.

För att spela en rad på Svenska Lotto behöver du bara välja 7 nummer mellan 1 till 35. Om du vill lägga till ett Tilläggsspel väljer du din insats – 10, 20 eller 30 kr – och slumpar sedan fram dina Tilläggsnummer genom att klicka på SlumpRad.

Spela EuroMillions online

Europas största jackpot online med EuroMillions. För en chans att ta hem Europas största jackpot måste du se till att ha spelat, det vill säga köpt dina lotter innan dragningarna på tisdag och fredag. Jackpotten kan bli så stor som 1,61 miljarder kronor och en lott kostar så lite som 35 kr – spela idag!

Vinna på EuroMillions

I EuroMillions är det 5+2 nummer som uppfyller dina drömmar! Välj 5 nummer mellan 1 och 50 plus 2 Stjärnnummer mellan 1 och 12. Glöm inte att om du spelar med NummerSkölden, för 17,5 kr extra per rad, så slipper du dela storvinsten med andra spelare!

EuroMillions prenumeration

Välj prenumeration för att inte missa en dragning! Spelar du ofta samma turnummer, vecka efter vecka? Tänk om dina turnummer dyker upp den gången du glömt delta i dragningen! Missa aldrig en dragning när du spelar med en prenumerationslott – och du väljer när du betalar!

Lotto tips för att vinna EuroMillions

Vill du vinna miljoner på EuroMillions lotteriet, har vi ett viktigt tips för dig: köp lotten när jackpotten nått 500 miljoner kr. Om du bara köper en lott när EuroMillions har nått 500 miljoner kr eller mer kan du göra din dag lite smidigare med funktionen JackpotJakt hos LottoLand.

Andra spelbolag med lotto har säkert en liknande funktion. Den går ut på att varje gång jackpotten når den summa du själv väljer kommer vi automatiskt att delta med en lott åt dig. Enklare än så blir det inte!

Spela PowerBall online

Vinn miljarder, inte miljoner! Med PowerBall-dragningar på torsdagar och söndagar varje vecka har du två chanser att vinna minst 40 miljoner dollar (cirka 310 miljoner kr). Ta hem PowerBall-jackpotten online med 5+1 rätta val!Välj 5 nummer mellan 1 och 69 samt 1 Powerball-nummer mellan 1 och 26. För bara 10 kr extra kan du med PowerPlay-tillvalet mångdubbla dina vinster i vinstnivåerna 2 till 9.

Varje PowerBall online lott har en hanteringsavgift på 5 kr, oavsett hur många rader du valt, eller hur många veckor du spelar. Du kan därför spara in på avgiften genom att välja en prenumeration! Tips: Spela med en prenumeration och betala aldrig över oddsen för en lotterirad!

Köpa Powerball lott på nätet

För så lite som 35 kr kan du plocka hem en enorm jackpot! Så mycket kostar det att köpa Powerball kuponger från Sverige. Det gör du online eller via din mobil. Skicka in en ifylld lott genom lottosidornas enkla lottköpsprocess och luta dig tillbaka – snart kan drömvinsten bli din!

loading
×